koop tickets online
Cerle Brugge KSV
28

Hannes Van der Bruggen

Cerle Brugge KSV
Middenvelder

Gegevens

Nationaliteit
Cerle Brugge KSV België
Geboortedatum
01-04-1993
Lengte
181 cm
Gewicht
72 kg
Contract
januari 2021 - juni 2024

Biografie

Met 285 wedstrijden al op de teller op het hoogste niveau in België, waarvan 143 voor AA Gent en 142 voor KV Kortrijk: met die statistieken kwam Hannes Van der Bruggen op 19 januari 2021 bij Cercle aan. Dat de Jupiler Pro League geen geheimen meer heeft voor Van der Bruggen, is dus wel duidelijk. Als voormalig jeugdinternational werd Van der Bruggen met AA Gent in 2015 landskampioen en speelde hij met de Buffalo’s onder meer ook Europees. In 2017 trok Van der Bruggen naar KV Kortrijk waar hij al snel kapitein en een vaste waarde werd in het team.

Carrière overzicht

Seizoen 2020-2021
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge

Speler in beeld

Cerle Brugge KSV
Hannes Van der Bruggen naar Cercle Brugge

Cercle Brugge en KV Kortrijk zijn akkoord over de definitieve overgang van middenvelder Hannes Van der Bruggen. De 27-jarige Belg (1,81m) ondertekende een contract voor 3,5 seizoenen bij Cercle, tot juni 2024 dus, met daarna een optie op een bijkomend seizoen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Het eerste interview van Hannes Van der Bruggen: "Het beste van mezelf geven, dat wil ik doen"

Op z'n eerste dag als Cerclespeler maakte de sympathieke Hannes Van der Bruggen ook tijd voor een kennismakend interview!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Win een gesigneerd shirt van Hannes Van der Bruggen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
SHOT sprak met ... Hannes Van der Bruggen


Ervaren Belg

Gisteren tekende Hannes Van der Bruggen een contract voor 3,5 jaar bij Cercle Brugge. Een opsteker van formaat voor onze supporters die de voorbije weken weinig plezier beleefden aan de resultaten van Groen-Zwart. Tegelijk puik werk van het bestuur dat het Hannes, die op het einde van het seizoen gratis weg kon bij KVK en in juni ongetwijfeld meerdere opties zou hebben, over de streep kon trekken. We spraken met Hannes en legden ook ons oor te luister bij Bob Peeters, Lukas Van Eenoo en Sven Jaecques.

Hannes, welkom bij de Vereniging! Stel je eerst eens kort voor. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Medische update in aanloop naar Cercle-Anderlecht

In aanloop naar Cercle Brugge-RSC Anderlecht van komende zondagavond om 20h45, ontbreken er al zeker 3 spelers in de selectie van Yves Vanderhaeghe. Een overzicht:

Lees meer