koop tickets online
Cerle Brugge KSV
15

Strahinja Pavlovic

Cerle Brugge KSV
Verdediger

Gegevens

Nationaliteit
Cerle Brugge KSV Servië
Geboortedatum
24-05-2001
Lengte
194 cm
Contract
januari 2021 - juni 2021

Biografie

Strahinja Pavlovic, Servisch international, is een jeugdproduct van de Servische topploeg Partizan Belgrado. Na het doorlopen van de jeugdreeksen maakte hij in 2019 z’n profdebuut voor Partizan én won hij de Servische beker. In januari 2020 ondertekende de veelbelovende & atletisch gebouwde Pavlovic een contract voor 5 seizoenen bij AS Monaco. Na onmiddellijk opnieuw te worden uitgeleend aan Partizan, waar hij het seizoen 2019-2020 uitdeed, kwam hij sinds de start van dit seizoen definitief over naar Monaco. In de wintermercato van seizoen 2020-2021 volgde een uitleenbeurt naar Cercle Brugge.

Carrière overzicht

Seizoen 2020-2021
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge

Speler in beeld

Cerle Brugge KSV
Welkom Strahinja Pavlovic!

Cercle Brugge versterkt zich met de 19-jarige Strahinja Pavlovic. De Servische linksvoetige centrale verdediger (1,94m) komt tot het einde van dit seizoen over van AS Monaco.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reacties van Vanderhaeghe, Pavlovic & Deman

Coach Yves Vanderhaeghe was tevreden met het punt tegen RSCA, maar achterna gezien zat er misschien meer in: “We startten goed aan de wedstrijd, we hadden heel wat goede bedoelingen maar na een kwartier nam RSCA de controle over de wedstrijd over. Toch ben ik benieuwd om de beelden van onze eerste grote kans nog eens te bekijken. Kevin Hoggas stond eigenlijk in een niet te missen positie maar trapte ver naast. Ik had het gevoel dat hij aan z’n arm werd getrokken en dat hij daardoor het evenwicht verloor. Jammer.”

Lees meer