koop tickets online
nl fr en
Cerle Brugge KSV
7

Waldo Rubio

Cerle Brugge KSV
Aanvaller

Gegevens

Nationaliteit
Cerle Brugge KSV Spanje
Geboortedatum
17-08-1995
Contract
juli 2021 - juni 2022

Carrière overzicht

Seizoen 2021-2022
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge

Speler in beeld

Cerle Brugge KSV
Waldo Rubio naar Cercle Brugge

Cercle Brugge en het Spaanse Real Valladolid vonden een akkoord met betrekking tot de overgang van aanvaller Waldo Rubio (25 jaar). De Spaanse linksbuiten wordt tot het einde van het seizoen gehuurd. Cercle heeft ook een aankoopoptie. 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reacties van Daland, Waldo & Sampers na Cercle-OHL

Aan de linkerkant van de verdediging speelde Jesper Daland opnieuw een solide partij. “Ik ben dan wel rechtsvoetig, toch speel ik het liefst aan de linkerkant of centraal in de driemansverdediging. Boris (Popovic), Edgaras (Utkus) en ik zijn allemaal van het geboortejaar 2000, dus we hebben nog niet zoveel ervaring. Dat zag je misschien wel bij het tegendoelpunt vandaag. Toch denk ik dat de positieve zaken overheersen. Door wedstrijden te spelen, kunnen we ook snel vooruitgang boeken. Op het trainingsveld werken we ook hard aan ons samenspel. De communicatie in de achterlijn verloopt in het Frans of in het Engels. Ik begin binnenkort ook met Franse lessen, dus mijn (voetbal)Frans zal binnenkort helemaal op punt staan.”

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Waldo Rubio!

Een mooie dag vandaag voor Waldo Rubio! Onze Spaanse winger viert z'n 26ste verjaardag. De voltallige Cerclefamilie wil Waldo dan ook een fantastische dag toewensen!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Blessure-update: Waldo Rubio

Nadat Waldo Rubio tijdens de bekerwedstrijd op KV Mechelen de partij vroegtijdig geblesseerd moest staken, is er nu ook meer nieuws over de blessure te melden. Rubio heeft last van een spierprobleem ter hoogte van de heup en wordt hiervoor volgende week dinsdag geopereerd. Hoe lang hij out zal zijn, kan pas na de operatie worden bepaald.

Fuerza Waldo!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Waldo Rubio keert terug naar Real Valladolid

Aanvaller Waldo Rubio (26) keert terug naar Real Valladolid. De Spaanse vleugelspeler raakte geblesseerd aan de heupspier tijdens de Croky Cup-partij tegen KV Mechelen en onderging hiervoor een operatie. Aangezien z’n seizoen door de blessure erop zit, keert Waldo nu al terug naar Real Valladolid om er z’n revalidatie verder te zetten.

Waldo Rubio kwam sinds afgelopen zomer voor Cercle uit. Zowel in de thuiswedstrijd tegen OH Leuven als in de Brugse derby scoorde Waldo Rubio belangrijke goals voor Cercle. Groen-Zwart wenst Waldo een spoedig herstel toe én het allerbeste in z’n verdere carrière.

Recuperate pronto, Waldo!

Lees meer