koop tickets online
nl fr en
Cerle Brugge KSV
7

Emilio Kehrer

Cerle Brugge KSV
Aanvaller

Gegevens

Nationaliteit
Cerle Brugge KSV Duitsland
Geboortedatum
20-03-2002
Lengte
177 cm
Contract
juli 2022 - juni 2025

Biografie

Emilio Kehrer is een Duitse jeugdinternational. Tijdens seizoen 2021-2022 speelde hij voor de beloften van Freiburg die op dat moment actief zijn in de Duitse derde klasse. “Ik ben zeer gelukkig om naar Cercle te komen. Mijn eerste indruk was erg positief. Ik vind het mega-interessant om als jonge speler een kans te krijgen in de Belgische competitie bij Cercle Brugge. Ik ben een harde werker, een doorzetter, en ga er dan ook alles aan doen om hier te slagen.”

Bij Cercle ligt Kehrer onder contract tot juni 2025, met optie op een bijkomend seizoen.

Carrière overzicht

Seizoen 2022-2023
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge

Speler in beeld

Cerle Brugge KSV
Emilio Kehrer naar Cercle Brugge

Cercle Brugge en het Duitse SC Freiburg vonden een akkoord met betrekking tot de onmiddellijke overgang van Emilio Kehrer (20). Kehrer, een Duitse aanvaller, tekent een contract tot juni 2025 met optie op een bijkomend seizoen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reacties van Emilio Kehrer en Abu Francis na Cercle-Charleroi

Emilio Kehrer tekende vrijdagavond voor de 4e groen-zwarte treffer tegen Charleroi. Nadat z’n goal in Seraing dinsdag werd afgekeurd was het vrijdag wel raak voor de hartelijke Duitser: “Dinsdag ging het doelpunt helaas niet door omdat een teamgenoot de bal met de hand beroerde. Ik heb een moeilijke periode achter de rug: eerst werd ik besmet met het coronavirus, daarna kampte ik met twee blessures. Het was moeilijk voor mij: ik ben een speler die wil spelen. In de maanden dat ik niet speelde beleefde ik een zware periode, ik zat veel in de fitness om aan mezelf te werken. Coach Miron (Muslic) praatte veel met mij, ook toen hij T2 was. We hebben een goede verstandhouding en hij vertrouwt op mij.”

Ook Abu Francis sprak met de journalisten. De Ghanees liet een ongeveinsde indruk na. “Francis is eigenlijk mijn voornaam. Welke positie ik het liefst bespeel? Het maakt mij niet uit. Aanvallende of verdedigende middenvelder: ik geef mezelf altijd voor de volle 100%. Ik vind mezelf defensief iets sterker, al speelde ik bij Nordsjaelland vooral als aanvallende middenvelder. Maar ik respecteer altijd de keuze van de coach en blijf hard werken.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
SHOT sprak met ... Kehrer

SHOT SPRAK MET … Emilio Kehrer

‘Basisplaats is volgende doel’

Tijdens de herfstvakantie had ik mijn volgende twee interviews voor deze rubriek.  Eén van de gelukkigen was Emilio Kehrer.  Deze 20-jarige Duitse flankspeler kwam in het tussenseizoen over van SC Freiburg.  Na een aarzelende start begint hij nu vaker en vaker in te vallen en is hij ook nu en dan beslissend.  Het werd een leuk gesprek in Engels en Duits met een jonge gast die brandt van de ambitie.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Interlandverplichtingen voor Christiaan Ravych, Emilio Kehrer en Dimitar Velkovski!

Terwijl alle ogen gericht zijn op de start van het wereldkampioenschap voetbal - de openingswedstrijd tussen gastland Qatar en Ecuador wordt komende zondag afgetrapt, zijn deze week buiten het WK om met Christiaan Ravych, Emilio Kehrer en Dimitar Velkovski ook drie Cerclespelers actief met hun land.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Emilio Kehrer viert vandaag zijn 21ste verjaardag!

Onze jonge aanvaller Emilio Kehrer is vandaag een jaartje ouder geworden. Emilio genoot zijn jeugdopleiding bij het Duitse Freiburg en schopte het daar tot in het tweede elftal, dat momenteel uitkomt in de derde Bundesliga. Afgelopen zomer maakte de Duitse jeugdinternational de overstap naar Cercle. Emilio mocht in de Jupiler Pro League al 10 keer invallen en wist daarin één keer de weg naar het doel te vinden. Momenteel is hij enkele weken buiten strijd met een gebroken teen. We wensen hem van iedereen bij Cercle een leuke verjaardag en een spoedig herstel toe!

Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag Emilio! 

Lees meer