koop tickets online
nl fr en
Cerle Brugge KSV
1

Radoslaw Majecki

Cerle Brugge KSV
Keeper

Gegevens

Nationaliteit
Cerle Brugge KSV Polen
Geboortedatum
16-11-1999
Lengte
193 cm
Contract
juli 2022 - juni 2023

Biografie

Radoslaw Majecki is een Poolse international. Hij begon zijn  carrière bij Legia Warschau, waarmee hij tweemaal landskampioen werd. Sinds 2020 komt hij uit voor AS Monaco. Waar hij in 2021 een belangrijk aandeel had in het bekeravontuur dat eindigde in de finale in het Stade de France tegen PSG.

Cercle huurt Majecki voor het seizoen 2022-2023.
 

Carrière overzicht

Seizoen 2022-2023
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge

Speler in beeld

Cerle Brugge KSV
Radoslaw Majecki naar Cercle Brugge

Doelman Radoslaw Majecki (22) komt dit seizoen op uitleenbasis over van AS Monaco.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Gelukkige verjaardag Radoslaw Majecki!

Vandaag is Radoslaw Majecki jarig! Onze Poolse doelman viert z'n 23ste verjaardag.

Gelukkige verjaardag, Radoslaw!

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Reactie Majecki na Cercle-Standard

Ondanks het late openingsdoelpunt van Standard, een penalty in minuut 81, kon Cercle nog een punt uit de brand slepen dankzij een knappe gelijkmaker van Ueda in het begin van de extra tijd. 

Na de wedstrijd sprak doelman Radoslaw Majecki de pers toe.

"Het was een intense wedstrijd met een logische uitslag. Geen van beide ploegen verdiende het volgens mij echt om te winnen. We kregen een doelpunt tegen maar vochten terug. Als je de wedstrijd niet kan winnen moet je op zijn minst proberen om niet te verliezen. Maar Standard is een sterk team, we accepteren het eindresultaat." 

Cercle lijkt de laatste tijd vaak te scoren in de extra tijd. Zowel op KVO, tegen AA Gent als tegen Standard was Groen-Zwart beslissend in de toegevoegde tijd.
"Dat klopt. Toen Standard in de 81ste minuut scoorde hadden we het gevoel niet dat de wedstrijd beslist was. “Never give up” is niet voor niet onze slogan. Voor ons is het dan ook logisch er tot de laatste seconde voor te gaan."

 

Lees meer
Cerle Brugge KSV
De statistieken bewijzen: Majecki voorkomt de meeste tegendoelpunten

Donderdag kwam een leuke statistiek naar buiten. “Belgian Football Stats” maakte in een tweet bekend dat onze doelman Radosław Majecki (23) dit seizoen meer doelpunten voorkomen heeft dan eender welke andere doelman in de Jupiler Pro League. Een knappe prestatie van de jonge Poolse international, die sinds afgelopen zomer uitkomt voor Groen-Zwart.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Blessure-update: Radoslaw Majecki 6 weken aan de kant

Zaterdag speelde Cercle 2-2 gelijk op het veld van KAS Eupen. Ondanks het punt kwam Cercle gehavend uit de strijd. Doelman Radoslaw Majecki bracht de nacht van zaterdag op zondag zelfs door in het ziekenhuis. Dat kwam nadat de Poolse doelman tijdens de eerste helft zwaar in botsing kwam met Eupen-aanvaller Djeidi Gassama. Onderzoek in het ziekenhuis bracht een scheur in de borstspier aan het licht. Ondertussen mocht Majecki het ziekenhuis opnieuw verlaten, maar de doelman staat wel zo’n 6 weken aan de kant. “Het is een aderlating dat we Radek de komende weken moeten missen, maar tegelijk zijn we opgelucht dat hij opnieuw thuis is en aan zijn revalidatie kan beginnen”, aldus sportief directeur Carlos Avina.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Ga op de foto met Majecki in de family corner!

Kom je vrijdag met kinderen naar Cercle-Genk? Naast de Afterwork party in het Fandorp zal ook de Family Corner ter hoogte van de Noord-Oost hoek ook opnieuw present zijn. Er zijn opnieuw tal van leuke attracties voorzien. Ook doelman Radoslaw Majecki, die wegens een blessure vrijdag niet zal meespelen tegen RC Genk, zal er zijn. Hij gaat met onze jongste fans op de foto en deelt handtekeningen uit rond 20h15.

Twijfel dus niet om de family corner vrijdag opnieuw een een bezoekje te brengen!

Lees meer