koop tickets online
nl fr en
Cerle Brugge KSV
66

Christiaan Ravych

Cerle Brugge KSV
Verdediger

Gegevens

Nationaliteit
Cerle Brugge KSV België
Geboortedatum
30-07-2002
Lengte
1 cm
Contract
december 2021 - juni 2025

Biografie

De Belgische jeugdinternational Christiaan Ravych begon met voetballen bij FC Eendracht Kuurne en Racing Club Harelbeke. Op 7-jarige leeftijd gaat hij al naar Club Brugge. Ravych ruilde in 2021 de jeugdopleiding van Club voor die van Cercle, waar hij na een jaar al doorstoot naar de A-kern. De centrale verdediger maakte op 5 november 2022 tegen OH Leuven zijn eerste doelpunt voor Cercle. Hij scoorde toen het winnende doelpunt in de blessuretijd.

In december 2022 werd het contract van Ravych opengebroken tot 2025, met optie op één bijkomend seizoen.
 

Carrière overzicht

Seizoen 2022-2023
Cerle Brugge KSV Cercle Brugge

Speler in beeld

Cerle Brugge KSV
Interlandverplichtingen voor Christiaan Ravych, Emilio Kehrer en Dimitar Velkovski!

Terwijl alle ogen gericht zijn op de start van het wereldkampioenschap voetbal - de openingswedstrijd tussen gastland Qatar en Ecuador wordt komende zondag afgetrapt, zijn deze week buiten het WK om met Christiaan Ravych, Emilio Kehrer en Dimitar Velkovski ook drie Cerclespelers actief met hun land.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Christiaan Ravych tot 2025 bij Cercle!

Cercle Brugge heeft het contract van Christiaan Ravych opengebroken. De 20-jarige centrale verdediger, die recent nog werd opgeroepen voor de Belgische U20, ondertekende een nieuwe verbintenis tot juni 2025 mét optie op een bijkomend seizoen.

Lees meer
Cerle Brugge KSV
Medische update: Christiaan Ravych

Tijdens een duel op training brak Christiaan Ravych (20) deze week z’n hand. Vandaag, donderdag, volgde een operatieve ingreep. Christiaan zal door de blessure zo’n vijf weken aan de kant staan.

We wensen Christiaan Ravych alle succes toe tijdens z’n revalidatie.

Lees meer