koop tickets online
nl fr en

Premium Twoalve-membership

In nasleep van het coronavirus werd vorig seizoen het Premium Twoalve-abonnement gelanceerd. Supporters die niet wilden gecompenseerd worden voor hun gemiste thuiswedstrijden in 2020-2021, verlengden toen spontaan aan de normale tarieven. Enkele leuke ervaringen kregen meer dan 450 Premium Twoalve-abonnees daarvoor terug: zo werden alle namen op de spelersbus geplaatst, traden onze spelers tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen aan in speciale Premium Twoalve-wedstrijdshirts, werden alle namen ook een seizoen lang in de rugnummers verwerkt, ontvingen ze allen een exclusief P12-mondmasker en organiseerden we doorheen het seizoen verschillende giveaways.

Komend seizoen evolueert het Premium Twoalve-abonnement naar een Premium Twoalve-membership. Geheel vrijblijvend. De bedoeling van het membership is om jouw Cerclebeleving als fan te verbeteren en je nog meer verbonden te maken met het reilen en zeilen binnen jouw favoriete vereniging.

Elke supporter kan intekenen voor een membership, zelfs fans die geen abonnement aankopen. Een membership kost slechts €35 en houdt volgende voordelen in:

  • Members die ook abonnee zijn, krijgen een speciale Premium Twoalve-abonnementskaart;
  • Als member ontvang je een Premium Twoalve-sjaal;
  • Onze spelers treden in de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen aan in speciale Premium Twoalve-wedstrijdshirts, waarbij 18 members worden uitgeloot en nadien dat wedstrijdgedragen shirt gesigneerd ontvangen;
  • We organiseren doorheen het seizoen 5 ludieke meet&greets met spelers voor onze members;
  • Op het einde van het seizoen wordt elke Premium Twoalve-member uitgenodigd voor een drink in aanwezigheid van de spelers en technische staf;
  • Ontvang je 12% korting in de Fanshop
  • Ga je als Cerclefan ook altijd mee op verplaatsing met de federatiebus? Mooi zo! Elke Premium Twoalve-member krijgt vanaf volgend seizoen €2 korting op elke busrit.