koop tickets online
nl fr en

2022-2023: DE OFFICIËLE CERCLE BRUGGE ESPORTER: LARS DEPOORTER (LARZZZ42002)

Lars begint het 5de seizoen van de Proximus ePro League opnieuw als eSporter van Cercle Brugge.

Het zal het derde seizoen van Lars (20 jaar) worden als officiële eSporter van Cercle. De Cercle-abonnee werd vorig jaar knap 9de op één punt van Play-Off 1.
Jason Logghe is net zoals vorig seizoen onze tweede eSporter.

Dit seizoen neemt hij het in groep 1 op tegen o.a. Genk (winnaar 21/22), Standard (finalist 22/23) en Club Brugge.
Vanaf 8 februari kan je live op Eleven kijken hoe Lars het online opneemt tegen andere ploegen. De resultaten van Cercle in de Proximus ePro League kan je hier volgen. 

 

Cerle Brugge KSV

2021-2022: DE OFFICIËLE CERCLE BRUGGE ESPORTER: LARS DEPOORTER (LARZZZ42002)

Ook in het nieuwe seizoen van de Proximus ePro League verdedigt Lars Depoorter groen-zwart.

In een lokale voorronde op Cercle Brugge won Lars Depoorter in een 'best of three' van Jason Logghe (OMG_IT_IS_JAY). Het is het tweede seizoen dat Lars als officiële eSporter van Cercle zal aantreden. De 19-jarige rechtsback van VV Koekelare volgt als abonnee Cercle nog steeds op de voet.

Vanaf 15 december kan je live op Eleven kijken hoe Lars het online opneemt tegen andere ploegen. Jason Logghe vervoegt het team als tweede eSporter.

Cerle Brugge KSV

2019-2020: DE OFFICIËLE CERCLE BRUGGE ESPORTER: LARS DEPOORTER (LarzZz42002)

Voor het tweede seizoen van de Proximus ePro League verdedigt Lars Depoorter de kleuren van Cercle Brugge.

De 17-jarige Depoorter, een student Wetenschappen-wiskunde en woonachtig te Koekelare, is tevens ook fervent Cerclesupporter. Als abonnee heeft Lars Depoorter de laatste jaren ook een passie voor gamen en het spel FIFA ontwikkeld. Niet alleen het virtueel voetbal spelen is voor Lars voorbestemd, hij voetbalt ook zelf als rechtsachter bij VV Koekelare.

Cerle Brugge KSV

2018-2019: de officiële cercle brugge esporter: jason logghe (OMG_IT_IS_JAY)!

Sinds seizoen 2018-2019 slaan de Pro League en Proximus de handen in elkaar voor de creatie van de enige echte officiële EA SPORTS competitie in België: de Proximus ePro League! Als eerste eSporter ging Cercle Brugge op zoek naar dé ideale persoon die Groen-Zwart vertegenwoordigt, en dat vond het terug in de 21-jarige Bruggeling Jason Logghe!

Cerle Brugge KSV