Cercle Brugge Ticketing

tickets

ABONNEMENTEN 2023-2024


abonnement 23/24

Ollemolletope no de Cercle!

koop abonnement

WORD PREMIUM TWOALVE!

Abonnees die Premium Twoalve-member worden, krijgen een Premium Twoalve-abonnementskaart; daarmee krijg je:

 • Een korting van 12% in de fanshop (online en fysieke shop)
 • Ga je ook altijd mee op verplaatsing met de federatiebus? Mooi zo! Elke Premium Twoalve-member krijgt €2 korting op elke busrit.
 • Onze spelers treden in de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen aan in speciale Premium Twoalve-wedstrijdshirts, waarbij 18 members worden uitgeloot en nadien dat wedstrijdgedragen shirt gesigneerd ontvangen
 • Een exclusieve drink in aanwezigheid van de spelers en technische staf
 • 5 leuke activiteiten met de A-kern (groepsactiviteiten of winacties)
 • Mogelijkheid tot winacties tijdens de zomermaanden (onder andere 'ga mee op stage' met Cercle Brugge)

premium twoalve membership

Seizoen 2023-2024

jouw membership

Beschikbare wedstrijden


CERCLE VS WESTERLO

koop tickets

ticketinformatie


(groeps)tarieven

Een thuiswedstrijd van Cercle Brugge meepikken? Goed idee! Er zijn 2 verschillende tariefcategorieën: topwedstrijden (Club Brugge, Anderlecht, Gent, Genk, Standard en Antwerp) en niet-topwedstrijden (alle overige wedstrijden).

Wil je een thuiswedstrijd bijwonen met meer dan 10 personen? Cercle voorziet een speciaal tarief voor groepen. Ideaal dus om een match mee te pikken met je vrienden en/of familie, collega's of maten je sportploeg. Hoeveel het groepstarief bedraagt, hangt af van het aantal tickets. Informeer vrijblijvend door een mailtje te sturen naar ticketing@cerclebrugge.be en we nemen snel contact op met alle informatie.

Klik hier voor de tarieven

tickets verplicht op naam

Bij thuiswedstrijden van Cercle Brugge kan je meestal tot 4 tickets in één keer aankopen. Elk ticket moet persoonlijk toegewezen worden aan de supporter die het ticket zal gebruiken. Om tickets toe te wijzen moet je de naam, voornaam en geboortedatum van de supporter in kwestie ingeven. Je kan als abonnee dus geen extra ticket op je eigen naam bestellen.

Het registratieproces is ook aan de loketten verplicht. Cercle roept daarom zijn fans op om tickets zoveel mogelijk online aan te kopen. Zo vermijd je lange wachtrijen.

stappenplan online ticketing

 • Meld je aan via ticketing.cerclebrugge.be
 • Kies de thuiswedstrijd waarvoor je tickets wil kopen
 • Selecteer een tribune en vervolgens de vrije zitjes naar keuze (maximum 4)
 • Wijs nu de ticket(s) toe aan de effectieve gebruiker(s): indien de supporter gekend is bij Cercle , kan je zijn/haar e-mailadres of klantennummer invullen en op enter duwen. Je zal zien dat hij/zij wordt herkend door het systeem. In dit geval werd het ticket ook toegekend aan de gebruiker.
 • Is de supporter niet gekend in het systeem? Dan vul je bij “voer gebruikersinformatie in” de voornaam en naam in en duw je op enter. Nadien vervolledig je het registratieproces bij “volledig gebruikersprofiel” of “complete user profile” en vul je de ontbrekende data in. Klik daarna op opslaan. Het ticket werd nu succesvol gekoppeld aan de supporter.
 • Voor eventuele extra tickets tot een maximum van 4, herhaal je telkens bovenstaand proces.

Klik hier voor het stappenplan