koop tickets online

Word ‘Premium Twoalve’, een absolute Topfan van Groen-Zwart!

Vorig seizoen gingen we met onze fans een engagement aan. Koop een abonnement, steun Cercle en wij garanderen je 15 thuiswedstrijden. Door het coronavirus bleef het Jan Breydelstadion bijna een seizoen lang leeg en dat heeft ook z’n effecten op de inkomsten van Cercle.

Zo zakte de omzet voor ticketing en abonnementen met 760’000 euro. Dat is natuurlijk niet alles: inkomsten specifiek gelinkt aan wedstrijddagen (horeca) vielen weg, er waren geen inkomsten door events (oa. Fandag) én bovendien bleven operationele en terugkerende uitgaven (huur stadion, onderhoud velden, …) doorlopen. Als Cercle wil blijven toewerken naar een businessmodel om financieel gezond te worden is het genereren van eigen inkomsten noodzakelijk. Inkomsten die rechtstreeks worden geïnvesteerd in de verdere uitbouw van Cercle als een ambitieuze en attractieve middenmotor in 1A. Begeleid Cercle mee in dit groeiverhaal en word meer dan enkel een abonnee: kies ervoor om Cercle sportief en organisatorisch te steunen doorheen deze moeilijke coronaperiode en verleng jouw abonnement aan de basisprijzen van vorig seizoen. Als bedanking voor je steun geven we je écht heel wat in return …

Word voor 1 juli 2021 ‘Premium Twoalve’ en geniet mee van enkele echte & unieke ‘money can’t buy’ voordelen:

  • Jouw voornaam wordt vanaf de eerste thuiswedstrijd van 2021-2022 verwerkt in de rugnummers van de spelers;
  • Jouw voornaam reist een seizoen lang mee met de spelersbus: alle namen van onze ‘Premium Twoalve’ leden worden dus op de spelersbus bestickerd;
  • Heb jij er nooit van gedroomd dat onze spelers met jouw achternaam op de rug spelen in plaats van met hun achternaam? Die droom kan nu waarheid worden! Onze spelers treden tijdens de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen aan met de namen van 18 uitgeloote ‘Premium Twoalve’ abonnees op de rug! Die shirts worden nadien gesigneerd en aan de abonnees overhandigd.

 

Maar er is meer: als ‘Premium Twoalve’ investeren we ook symbolisch 12% van het totaalbedrag van jouw abonnementsgeld in onze jeugdwerking. Jij zorgt dus mee voor de doorstroming van de volgende generatie jeugdspelers die het maken tot de eerste ploeg. Er zijn nog meer voordelen, check in de tabel hieronder van welke exclusiviteiten jij volgend seizoen allemaal meegeniet:

Cerle Brugge KSV

De ‘Premium Twoalve’ tarieven voor seizoen 2021-2022 (basisprijzen vorig seizoen):

Cerle Brugge KSV

Heb je een vraag over het 'Premium Twoalve' abonnement?

Cerle Brugge KSV

Word nu Premium Twoalve!