koop tickets online
Cerle Brugge KSV

Dat klopt. We beloofden je toegang tot 15 thuiswedstrijden en we houden onze belofte ook. Vorig seizoen speelden we 2 thuiswedstrijden met publiek, dat betekent dat er 13 wedstrijden gratis kunnen worden overgezet naar volgend seizoen. Aangezien er volgend seizoen 17 thuiswedstrijden in de Jupiler Pro League worden gespeeld, kan je dus je abonnement verlengen voor de prijs van 4 thuiswedstrijden (17 thuiswedstrijden in totaal – 13 thuiswedstrijden die worden overgezet = 4 wedstrijden te betalen).

 

AS Monaco gaf en geeft Cercle Brugge inderdaad financiële mogelijkheden maar dat betekent niet dat ze alle kosten en verliezen kunnen dragen. Zo moet er rekening worden gehouden met FFP (Financial Fair Play) en moet er toegewerkt worden naar een businessmodel waarbij Cercle als entiteit financieel gezond wordt en dus voor eigen financiële middelen kan zorgen. Het is duidelijk dat de Cerclefans net hier een essentiële rol spelen.

 

We geloven dat de vaccinatiestrategie in combinatie met dalende coronacijfers ervoor gaan zorgen dat we opnieuw kunnen uitkijken naar voetbal mét supporters in Jan Breydel. We zijn dus positief gestemd dat voetbal zonder publiek verleden tijd zal zijn. Mocht er toch één of meerdere wedstrijden zonder publiek worden afgewerkt zal Cercle dat uiteraard richting z’n fans compenseren. Hoe of wat die compensatie zal zijn, is op dit moment nog niet bekend. Het compensatieplan zal, indien nodig, in mei 2022 richting de fans worden gecommuniceerd.

 

Als je een bestaande abonnee bent, krijg je na het aanmelden met jouw account op Tickethour twee mogelijkheden te zien. Selecteer voor welke formule je wil gaan en check-out!

 

Hoogstwaarschijnlijk komt dit omdat jouw abonnement niet aan het juiste e-mailadres in ons systeem is gelinkt. Om dit te doen, ga je best als volgt te werk.

 • Zorg dat je zeker bent afgemeld via 'My Account' -> 'Logout'.
 • Ga opnieuw naar cercle.tickethour.be
 • In de linkerbovenbalk klik je linksboven in de balk op 'link'.
 • Neem nu even jouw huidige abonnement (2020-2021) bij de hand. Onder jouw naam zal je een klantnr. (code) terugvinden. Vul deze code in het veld 'AccountID' in.
 • Vul de overige velden in. Bij e-mailadres zorg je er voor dat je tweemaal hetzelfde e-mailadres intikt.
 • Klik op 'submit'.
 • Ga nu naar je mailbox. Het ticketingsysteem zal een nieuw wachtwoord naar jou toe hebben gemaild. 
 • Ga nu opnieuw naar cercle.tickethour.be
 • Klik rechtsbovenaan op 'login'.
 • Meld je aan met je e-mailadres en vul als paswoord het juist ontvangen wachtwoord in.
 • Ga opnieuw naar 'My Orders', dat je bereikt na het klikken op 'My Account' in de rechterbovenhoek.
 • Jouw abonnement zal nu in reservatie klaarstaan. Klik op 'Pay Unpaid Reservation' om de bestelling door te voeren. Klik hier om alle stappen virtueel te bekijken.
 • Welkom terug bij Cercle!
 

De voorrangsperiode loopt tot en met 12/07/2021. Vanaf 13/07/2021 zullen alle niet verlengde plaatsen vrijkomen.

 

Ja, dat kan vanaf 8 juni fysiek aan de dienst Ticketing van het Jan Breydelstadion. Veranderen van plaats is enkel mogelijk naar een plaats die vorig seizoen niet als abonnementsplaats werd verkocht.

 

Supporters die ervoor kiezen om hun abonnement niet te verlengen maar wel een compensatie willen voor de gemiste wedstrijden, kunnen 13 vouchers aanvragen voor de eerste 13 competitiewedstrijden van 2021-2022. Maximaal één voucher per thuiswedstrijd, meerdere vouchers opnemen voor een bepaalde thuiswedstrijd is niet mogelijk. Een voucher garandeert geen vaste plaats voor de 13 wedstrijden. Vouchers kunnen enkel aan de Ticketingdienst worden aangevraagd en dat ten vroegste vanaf 8 juni. De vouchers moeten ook voor iedere thuiswedstrijd worden geactiveerd, meer info volgt begin juli 2021.

 

‘Premium Twoalve’ en reguliere abonnementen worden ten vroegste vanaf 15 juni met de post verstuurd. De verzendkosten, die je onmiddellijk betaalt bij de online aankoop van je abonnement, bedragen €7.

 

Op dit moment zijn de nieuwe abonnementskaarten er nog niet. We verwachten een eerste levering op 7 juni. Daarom kan je pas fysiek je abonnement verlengen vanaf 8 juni.

 

Resterende consumptiewaarde kan worden overgezet naar het nieuwe abonnement of een nieuwe consumptiekaart. De consumptiekaarten van seizoen 2020-2021 kunnen niet meer worden gebruikt volgend seizoen. Deze resterende consumptiewaardes moeten dus ook worden overgezet naar een nieuwe consumptiekaart.

Let wel: De resterende consumptiewaarde op het einde van het seizoen 2021-2022 kan niet meer worden overgezet naar seizoen 2022-2023.

 

Via deze QR-code kunt u heel gemakkelijk uw kaart opladen. Scan de code, daarna wordt u doorverwezen naar de Payconiq-pagina. U kunt daar kiezen om een vast bedrag op te laden. Dit bedrag kunt u zelf ook aanpassen.

 

De jeugdtarieven zijn van toepassing voor iedereen die geboren is na 1 juli 2003. Dit principe geldt ook voor de studententarieven (tot en met 25 jaar, geboren na 1 juli 1996 of later) en seniorentarief (geboren voor 1 juli 1956 of vroeger).

 

Supporters uit de categorie ‘studenten -25 jaar’ kunnen online enkel verlengen aan het basistarief en niet aan het voordeeltarief. Nadat je het abonnement ofwel hebt afgehaald of thuis hebt gekregen, kan je vervolgens terecht aan de dienst Ticketing en betalen we het verschil terug. Als je wacht tot 8 juni om je abonnement te verlengen kan je uiteraard ook fysiek aan de dienst Ticketing terecht en verlengen we jouw abonnement onmiddellijk aan de juiste prijs.

 

Dat kan inderdaad! De zitplaatsen die tijdens het seizoen 2020-2021 niet als abonnement werden verkocht, zijn vanaf 25 mei beschikbaar voor nieuwe abonnees. Na de voorrangsperiode (tot en met 12 juli) gaan ook de niet-verlengde abonnementsplaatsen in vrije verkoop.

 

Stuur een mail naar ticketing@cerclebrugge.be we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!